Efsanevi Şafak Tefsirleri – 2.Bölüm

Çeviren: Deniz Görmez & Furkan ALKAN

Her kim bu kitabı bulursa, ona kardeşim diyeceğim.

Arkayn diye geçer Xarses Mysterium’da, Malbioge’un kölelerinin zindancı kralı, Maztiak’ın adı. Numantia tarafından aşağı atıldığı yerde cevaplar kurtuluşlardır. Maztiak’ın cesedi kendi uşaklarınca sokaklarda sürüklendi, eti oradaki kayaların üzerinde deşildi ve artık onu sevmeyen melekler onun ballı iltihaplarını içerek “Herkes özgür iradeyi bilsin ve iradesince istediğini yapsın!” diye bağırdılar!”
————————
Yavaşça gel ve dört anahtar getir. Gelişin Lord Dagon tarafından, O’nun usturalar kitabında önceden haber verildi, ey kardeşim. Geleceksin, saplantılar uzaklaştıkça bir bir senden. Henüz sana dönmemiş gözlerde yüceldin sen, sen ki, çok gezmeye, gösterişli pelerinleri paralamaya aşıksın. Sen kardeşim, Cennet’te yanımda oturacaksın ve bütün bilinmezliklerden arınacaksın. Doğrusu sana O’nun kitabını ve çirkin, defalarca üzerinden geçilmiş kırmızı yazılarını göstereceğim ki halihazırda bildiğini işaretlerle gösterebilesin; yıkımın küresi köle olmayanların sütüdür sadece. Tökezlemelerin benim suçum değil çünkü onlar beklenir ve Oils tarafından lütfedilirler. Çöküşlerin olmadan yaklaşan Sonsuzluklar Dünyası’nda beni geçebilecek olsan bile onlar için can atmıyorum. Lord Dagon senin için bela değil mühim şeyler arzuluyor. Ve O senin istemen gerekeni istiyor ve bu yüzden Tanrı’nın sayfalarından şunu öğren: Arzu Ayini:
————————
Yere ve toprağa fısılda, işimize karışanlar kandan başka bir şey kabul etmez, KANDIR çünkü KAN ve kemiğin kırılışından başka, KEMİKTİR çünkü KEMİK işte böyle kapıları kırıp cevapları bulmak ve TEK olanın önünde çökmek için çünkü o TEKTİR, kardeş ve kral olarak seni Ejder diye çağırıyorum.
————————
Hatırla Dreugh’un gizlediklerini: 7 ve 7, Oil’in çekimi, 1 ve 1, Dibellites tarafından çizilen çemberler: ortak merkezli üç tane ve onların aşağılık kanları istediği yere düşsün, siyah kuşların izlediği bir doğum: Eylül’ün 1’i. Duyuşun bulanıklaştığında aşağıdakileri hatırla:
————————
Ey okuyucu, kim ki kayıtsız kalır, aklı başından gider.
————————
Ruhları köle olanlar, farkında olmadan Çark’i döndürenler, kaydedilir.
————————
Ey okuyucu Aurbis’in çocuklarına bak, onlar da onun gibi köledirler.”

Share :